Devirusare site – WordPress

Procesul de devirusare al unui site implica mereu mai multi pasi.  Pentru a intelege cum anume trebuie sa devirusam un site indiferent de platforma, este important sa intelegem

cum anume a ajuns acest site virusat.

Printre motivele care stau la baza virusari sunt:

  1. Site neactualizat ( module si teme la care nu s-au mai facut update-uri)

  2. Teme si module nulled ( luate de pe internet in mod gratuit dar care sunt premium pe ThemeForest)

Este de la sine inteles ca un lucru care nu este tinut la zi poate fi o posibila bresa de securitate. Asta pe langa mesajele care circula in internet si in toate forumurile de specialitate cu atentionari ce privesc anumite module si bresele pe care acestea le lasa in site.

Atunci cand optam sa alegem varianta  “mai ieftine” se poate intampla si reversul medaliei. Da luam anumite module in mod gratuit de pe diferite site-uri cu script-uri nulled insa acestea odata instalate pe worpdress-ul dvs poate atrage probleme ca virusarea site-ului. Defapt acesta este cel mai des intalnit mod prin care site-urile wordpress sunt virusate.

Practic modulele instalate in platforma sunt injectate cu malware iar respectivul malware introduce un cod in fisierul post.php astfel la fiecare pagina publicata, articol publicat pe site-ul dvs pot aparea redirectul spre site-uri cu continut pornografic etc. Un lucru relativ neplacut pentru administratori/detinatorii de site-uri care tin la imaginea si brandul reprezetat.

Cum se poate devirusa un site creat in platforma WordPress?

Devirusarea site-ului poate fi  usoara daca ai cunostintele necesare. Insa pentru un novice in ale wordpress-ului aceasta este o munca foarte grea. Devirusarea site-ului tine in principiu de modul, de modul in care cel care se ocupe trateaza problema intampinata.

Sunt diferite module care pretind ca pot face acest lucru si asa este insa in varianta Premium. Nu toti isi permit si nu toti doresc sa plateasca diferite sume pentru devirusarea site-ului insa aici ne lovim de reversul  punctului 2 din motivele virusarii. Alegem teme free nulled, module nulled, si ne lovim ulterior de probleme de acest gen. Astfel la un moment dat tot ajungem sa platim.

Pe internet circula diferite comapnii care ofera acesta devirusare la diferite contracost-uri, noi va mentionam un modul cu ajutorul caruia sa reusiti sa devirusati site-ul, bineinteles este nevoie si de putine cunostinte a platformei pentru a reusi. Este vorba de modulul Wordfence , care identifica problema si dvs trebuie doar sa stergeti codurile injectate, insa tot trebuie identificata cauza infectarii site-ului cu acel malware si trebuie sa fiti foarte atenti.

In mod frecvent injectarile se fac in in fisierul functions.php ale temei, in post.php si se creaza diferite  fisiere extra in directorul wp-includes.

Cat costa o devirusare a site-ului ?

Pentru cine nu se descurca cu devirusarea site-ului oferim un pachet de devirusare care implica mai multe lucruri la costul de 50 euro cu o garantie de 90 de zile.Detaliile pachetului sunt aici : Devirusare site

Ps. Pentru cei ce aleg sa puna link-ul nostru la referinte in partea de jos a site-ului oferim DEVIRUSAREA GRATUIT ! 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Suna acum 0786 980 329

Daca doriti sa primiti o consultanta gratuita fara nici o obligatie, alegeti sa sunati sau completati fomrularul de mai jos.