Servicii

Dezvoltare magazin online, site de prezentare, securizare site-uri

Creare site de prezentare

Un site de prezentare va permite sa stati aproape de clientii dumneavoastra. Indiferent de categoria de business din care faci parte, un site de prezentare este mereu un lucru de care clientii dumneavoastra tini cont atunci cand vor alege.
Un site optimizate, cu continut la subiect, modern si atractiv va garanteaza si un succes in business. Imaginea este mereu importanta in ochiul cumparatorului/clientului, branding-ul este viitorul prezentului actual.

Creare magazin online la cheie

Un magazin online este modul in care iti poti testa business-ul. Costurile relative mici si lipsa de timp a cumparatorului modern face ca acest tip de site sa fie perfect pentru oricine doreste sa se lanseze in business. Comenzile online din 2014 si pana in prezent sunt in plina ascensiune iar acest lucru ofera motiv de gandire antreprenorilor. Doar in ultimele 6 luni agentia noastra a dezvoltat un numar de 12 magazine online pe diferite nise de activitate. Acest tip de site este la mare cautare in prezent.

Optimizare si actualizare site

Niciodata nu va fi suficient doar sa faci un site si gata. Site-urile la fel ca multe alte lucruri din lumea ceasta trebuie intretinute. Ca o paranteza pentru acest lucru sa ne gandim ca dorim sa facem o casa, o construim si locuim in ea, insa aceasta casa trebuie sa fie intretinuta pentru a nu se degrada.
La fel este si in cazul site-urilor, acestea trebuie intretinute ca informatia prezenta in ele sa fie actualizata cu nevoile clientilor carora li se adreseaza acest site.

Securizare site-uri web, magazine

Securizarea site-urilor vechi cat si ale celor noi este un proces complex prin care se doreste eliminarea posibilelor brese de securitate si implicit siguranta ca toate datele sunt in siguranta.
Procesul de securizare presupune atat securizarea fisierelor cat si securizarea datelor din site. In conformitate cu noile reglementari GDPR intrate in vigoare la 25 mai 2018 protectia datelor cu caracter personal din site-urile web este o prioritate pentru detinatorii de platforme/website-uri.
Consulta lista cu preturile de mai jos

Dezvoltare platforma de anunturi web.

In ultima perioada este tot mai cautat acest serviciu. Agentia noastra a dezvoltat atat site-uri de tip imobiliare cat si site-uri de anunturi auto, anunturi generale, agricole.
Softul principal utilizat in dezvoltarea acestor tip-uri de site-uri este Osclass insa la cererea clientilor se poate dezvolta si pe o alta platforma sau se poate realiza si un custom php website, costul pentru astfel de site-uri custom fiind mai mare.

Alte servicii conexe
de web design

Aceasta categorie de servicii web este foarte complexa cu numeroase activitati. Servicii conexe cu care agentia noastra se mai ocupa sunt : integrare plati online, creare logo, brand, banner, promovare facebook, Google Adwords, SEO, scriere articole seo, mentenanta, instalare soft-uri, Hosting, campanii mail, incarcare produse pe site, rezolvare errori, optimizare imagini, viteza de incarcare etc.
O lista cu aceste servicii respectiv costurile aferente puteti consulta accesand butonul din josul acestui tabel.